Baba-Mama csomag, kézzel készült ajándékkal

Nem is olyan régen került fel a honlapra el a Baba-Mama csomag, kézzel készült ajándékkal, méghozzá gyönyörű, színekkel és vonalakkal teli horgolt figurákkal. A repülő, Csiga Csaba, katica, Bagoly Béci, zöld méhecske (Green Bee) és társaink nagyon gyorsan meghódították az anyukák és a gyerekek szívét.

Az induló gondolatunk az volt, hogy egy olyan csomagot adhassunk az anyukáknak, apukáknak, amivel széles spektrumban megoldható az otthoni takarítás, és így kiválthatják a vegyszeres, esetenként aggresszív tisztítószereiktől. Innen már csak egy lépés volt, hogy a babáknak, gyermekenek is kedveskedjünk, és olyan ajándék figurákat horgoltassunk, amik maximálisan bababarátok (nincs rajtuk letéphető, lenyelhető kiegészítő, rész, gomb, stb.), és a színük, formájuk révénn boldog perceket okoznak a kicsiknek.

Ebből lett a Baba-Mama Expó sláger terméke, és azóta is a legtöbbet rendelt csomagunk, egyszerűen nem győzzük utángyártatni a figurákat, illetve azóta újabb szereplők is csatlakoztak a csapathoz, mi pedig nagyon örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy így is örömet csempészhetünk be a mindennapokba.