PARTNERI JELENTKEZÉS

Nagyon szeretjük a CLEANNE-t, egyaránt gyártani, használni, árulni, de leginkább megélni, mert őszintén hiszünk benne, hogy nem csak otthonodat és az életedet, de a Föld életét, élővilágának körülményeit is jobbá teszi, és persze enélkül nem is válhatna a világ legjobb tisztítószerévé.

Így a legnagyobb öröm számunkra, amikor új tagot köszönthetünk a CLEANNE-családban, mert ez valóban egy egyre nagyobb család.

Köszöntünk a zöld forradalomban!

Mi a zöld forradalmár ismérve? Elkötelezett, kitartó, szereti és éli, amit csinál, törekedve az egyensúlyra, akár az emberek, akár a könyezetünk más elemei esetében. Hiszen tudjátok, nincs presztízsszakma, csak olyan ember, aki a munkáját példaértékűen végzi.

Egyenlőre nincs más dolgod, mint kitölteni a lenti űrlapot, mi kiértékeljük és hamarosan (1-2 munkanapon belül) felvesszük veled a személyes kapcsolatot a megadott paraméterek alapján, átbeszéljük a partneri tevékenységgel kapcsolatos fontosabb tudnivalókat, sarokpontokat, illetve párhuzamosan hozzáférést adunk a partneri mappához, ahol minden anyagot egybe gyűjtve ismerhetsz meg. Ezt követően történhet a szerződéskötés, majd megkezdődik a közös munka, hiszen – ahogyan írtuk – ez egy nagy család.

Várjuk szeretettel a jelentkezésed!

  Milyen módon szeretnéd értékesíteni a termékeket?

  Amennyiben webáruházban szeretnéd eladni a termékeinket, dropshipping rendszerrel, kérünk add meg webáruházad átlagos havi látogatottságát:

  Ipari vagy lakossági termékeink érdekelnek?

  Mennyi a tervezett havi forgalmad a termékeinkkel?

  Melyik termékcsoportunkat szeretnéd értékesíteni (több válasz is megjelölhető)?

  Igénybe vennéd a Cleanne által küldött marketing anyagokat?

  Image module