CLEANNE sensitive öblítő – világújdonságként

Mi a CLEANNE-nél folyamatosan törekszünk a saját szemléletmódunk fejlesztésére, erősítésére, és ennek egyik csodálatos eredménye a nemrég napvilágot látott CLEANNE sensitive öblítő.

Miért különleges ez az öblítő, hogyan döbbentünk rá, hogy nem csak egy új tulajdonságokkal bíró terméket hoztunk létre, hanem egy világújdonságot?

A jelenlegi öblítők alkohollal vagy szilikonnal érik el az öblítési hatást. A szilikon eleve nem lebomló anyag, nem is szeretnénk túl sok időt szentelni neki, de az alkoholos öblítés és lágyítás sem igazán tartandó út – legalábbis szerintünk-, hiszen nyilván az olcsó, alapvetően mérgező hatású alkoholokat használja ez az iparág.

Ezen szempontok figyelembe vételével a CLEANNE világelsőként megalkotta és elérhetővé tette a növényi olaj alapú, természetes hatóanyagú sensitive öblítőt.

  • nem tartalmaz alkoholt, szilikont vagy szappant
  • teljesen természetes, növényi olajra épül, amit ráadásul magyar családi vállalkozástól vásárolunk meg
  • az olaj, mint alapanyag, hidegen préselt, szűretlen, semmiféle kémiai behatáson/módosításon nem ment keresztül, szemben akár az étkezésekhez használt olajokkal
  • teljesen illatmentes

Nem csak a mentességi pontok fontosak a termék esetében, hanem mindezek következményeként fantasztikus tulajdonságokkal is bír. A számos pozitív tulajdonáságból a következőeket mindenképpen ki kell emelnünk:

  • az első vegán megoldás gyapjú öblítéséhez
  • kifejezetten ajánljuk gyermekes, babaváró családokba, az immunrendszer kiemelt védelme érdekében
  • ideális állattartáshoz, a vegyi terhelés jelentős csökkentése érdekében
  • határozott, erős puhító hatása van, akár a sok éves bekeményedett ruhákkal, törülközőkkel is könnyedén megbírkózik
  • a mosógép belső alkatrészeit természetes módon tisztítja a lerakódásoktól

A beltartalom mellett számunkra fontos a kültartalom is, ezért a sensitive öblítő címkéje is FSC minősítésű papírból készült – mint minden CLEANNE papíranyag, kivétel nélkül -, és természetesen kapható csomagolásmentes változatban is, illetve ezen flakon is visszaküldhető és mi újratöltjük, majd újraértékesítjük, ezzel jelentős mértékben csökkentve a környezeti terhelést, a kidobott műanyag flakonok számát. Itt tudhatsz meg többet a CLEANNE újra-flakon koncepcióról.

A termék elérhető webáruházunkban, számos csomagolásmentes partnerünknél, de megtalálható az öblítő tesztercsomagban és a CLEANNE BOX-ban is!

Vélemény, hozzászólás?