Merülj el velünk a Cleanne csodálatos világában!

A Cleanne természetes hatóanyagú tisztítószerei miden takarítási folyamatot megkönnyítenek. Legyen szó egy alapos háztakarításról, vagy épp ipari felületekről.

2020-ban elérkezett az idő és a Cleanne továbbfejlesztett koncentrátumai mellett kifejlesztette a környezetbarát, természetes öblítő sorozatát is. Az öblítőnk kifejlesztéskor a legfontosabb szempont az volt, hogy a klasszikus öblítési feladatokat természetes ható-és illatanyagokkal oldjuk meg. A hatékonyság, környezetbarát mivolt és a megfizethető ár alapfeltételei mellett fejlesztőink feladata volt, hogy olyan illatkompozíciókat alkossanak meg, amik egyediek, különlegesen és kizárólag természetes illóolajokat tartalmazzanak. Az illatelegyek megalkotása után az egyes illatok nevét az általunk kiváltott érzésekkel azonosítottuk, így kapták nevüket és végleges megjelenésüket.

Örömmel mutatjuk be a Cleanne négy új öblítőjét, melyek szeretettel és nagyon sok odafigyeléssel készültek, hogy a ruháid puhák, kellemes illatúak és természetesek maradjanak.