általános tisztító zsíroldó padlótisztító gyermekbarát mosogatószer játéktisztító és penészölő

Gyermekbarát mosogatószer

Nem mindegy, hogy mivel mosogat!
Igyekszünk termékfejlesztéseinknél az aktuális igényeket figyelembe venni, így született ez a mosogatószer, ami növényi hatóanyagát kihasználva ad foltmentes, ragyogó csillogást. MEGVESZEM!

Zsíroldó (extra erős)

Hatékony a makacs zsírfoltokkal szemben. Használható kerámialapos, inox és egyéb felületű főzőlap és tűzhely tisztítására. Alkalmas minden olyan felület tisztítására, ahol zsíros kosz található. Próbálja ki a Cleanne zsíroldó (extra) termékét! MEGVESZEM!

Játéktisztító

A legkisebbek folyamatosan fedezik fel a körülöttük levő világot, látással, érintéssel és szájba vételezés útján. A mindennapi játékok során viszont a játékok gyorsan koszolódnak, a fürdőszobai legkedvesebb műanyag játékok pedig napok alatt penészesednek. MEGVESZEM!

Általános felülettisztító

Általános felülettisztításra készült, de hatékony lehet penészesedés vagy mohásodás ellen is. Akkreditált teszt alapján gombaölő és baktériumölő hatása van.
Használható minden tisztításra szoruló felületen. Például: konyhai munkalap és hűtőszekrény takarítás alkalmával, bútor, asztal, szék, ajtó- és ablakkeret tisztításához.Próbálja ki a Cleanne Általános felülettisztító termékét! MEGVESZEM!

Univerzális padlótisztító

A Cleanne Padlótisztítója tökéletesen tisztít –vásárlói visszajelzések alapján fehéríti a fugát – viszont a száradás során nem szabadulnak fel káros anyagok, így teljesen biztonságosan használható kisgyermekes házban, vagy háziállatok mellett is. MEGVESZEM!

Image module