CLEANNE

Oberon Life Coaching Kft.

1138 Budapest, Váci út 168. (Reno Udvar)
Magyarország

Telefon: +36 70 341 6593

E-mail: cleanne@cleanne.hu

Adószám:
Cégjegyzék száma:
Banki adatok:
Számlaszám: 12021202-01495033-00100002
Számlavezető bank: Raiffesien Bank Zrt, 1052 Budapest, Akadémia u. 6.
SWIFT: HUHBRFBR

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne szalaszd le az akcióinkat, újdonságainkat!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 

Hogyan vásárolhatok tőletek?
Akár itt közvetlenül webes megrendeléssel, akár valamelyik Cleanne Ponton személyesen is.

Milyen átvételi lehetőségek vannak webes rendelés esetén?
Választhatod a futárszolgálatot, DPD-vel küldjük hozzád a csomagodat, vagy a személyes átvételt, munkanapokon a Westend City Centerrel szemben találsz minket vagy akár ki is szállítjuk a legközelebbi Cleanne Pontra a megrendelésedet, ha úgy szeretnéd.

Nem habzik annyira a mosogatószer, mint a régi
Valóban nem, hiszen az nagy valószínűséggel az SLS-től habzott, mi pedig azt valószínűsíthető rákkeltő mellékhatása és vegyszer jellege miatt nem adjuk termékeinkhez. Javasoljuk, hogy használj kókusz szivacsot, az gyönyörűen felhabosítja a termékeinket, és ráadásul most olcsón hozzá is juthatsz a webáruházunkban!

Mit tartalmaznak a tisztítószerek?
Alapvetően két fő összetevőt használunk: növényi alapanyagokból készült koncentrátumot és vizet. Két kivétel van, az egyik a toalett olaj, ahol természetes akácillattal dobtuk fel a terméket, a másik pedig a vízkőoldó, amiben jelenleg 3 százaléknál kevesebb sósav van az extra hatékonyság érdekében, de itt már dolgozunk a sósav kiváltásán.

Baba-Mama Tudakozó kártyám van
Örülünk neked, a legjobb helyen jársz. Elkötelezettek vagyunk a generációk támogatásában és egy környezettudatos szemléletmód elterjesztésében, az egyik ilyen érzékeny terület a babavárás, illetve a gyermekek felnövésének időszaka. Ezért nem csak termékkel és tisztelettel támogatunk téged, hanem a kuponfüzetben található kedvezményekkel is!

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS ADATVÉDELEM

Olvasd el, ismerd meg a lenti hivatkozáson az általános feltételeinket a szerződéskötéssel, vásárlással, az oldal felhasználásával kapcsolatosan.

Elolvasom az Általános Szerződési Feltételeket!
Elolvasom az Adatvédelmi Szabályzatot!