Kapcsolat Kapcsolat

CLEANNE

CLEANNE Holding Kft.

1138 Budapest, Váci út 168. (Reno Udvar)
Magyarország

Telefon: +36 70 341 6593

E-mail: cleanne@cleanne.hu

Adószám: 25139251-2-41
Cégjegyzék száma:
Banki adatok:
Számlaszám: 12021202-01495033-00100002
Számlavezető bank: Raiffesien Bank Zrt, 1052 Budapest, Akadémia u. 6.
SWIFT: HUHBRFBR

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hírlevél

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne szalaszd le az akcióinkat, újdonságainkat!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 

Hogyan vásárolhatok tőletek?
Akár itt közvetlenül webes megrendeléssel, akár valamelyik Cleanne Ponton személyesen is, ilyenek pl. a DM Öko polcai vagy az AlphaZoo áruházak, de vehetsz Cleanne-t a BIJÓ-ban is. Szeptemberben megnyílt a bemutató termünk és márkaboltunk a Reno Udvarban (Váci út 168.), ahol nem csak vásárolhatsz, hanem akár előtte ki is próbálhatod a termékeket.

Milyen átvételi lehetőségek vannak webes rendelés esetén?
Választhatod a futárszolgálatot, GLS-vel küldjük hozzád a csomagodat, szállítunk csomagpontra, vagy személyes átvétel esetén munkanapokon a Reno Udvarban lévő bemutató termünkben és boltunkban is átveheted csomagod, ráadásul ez utóbbiban fizethetsz készpénzzel és bankkártyával is.

Nem habzik annyira a mosogatószer, mint a régi
Valóban nem, hiszen az nagy valószínűséggel az SLS-től habzott, mi pedig azt valószínűsíthető rákkeltő mellékhatása és vegyszer jellege miatt nem adjuk termékeinkhez. Javasoljuk, hogy használj kókusz szivacsot, az gyönyörűen felhabosítja a termékeinket, és ráadásul most olcsón hozzá is juthatsz a webáruházunkban!

Mihez kezdjek a kiürült flakonnal?
A legjobb kérdés, amit feltehetsz magadnak! Mi pedig tudjuk a választ is: lehetőség szerint töltsd újra! Egyre bővülnek a csomagolásmentes boltok, és egyre többen kapható Cleanne kimérősen, a Nepazarolj (Budapest, Fő út 79.), a Csuporka (Hajdúböszörmény) vagy a ZöldÖko (Szentendre, Vizes Nyolcas uszoda alja) mind ezt a lehetőséget kínálja neked. Ha pedig ők nem esnek úta, akkor egyszerűen hozd vissza nekünk, akár a bemutatóterembe, akár bármelyik vásárra, kitelepülésre, mi örömmle visszavesszük és újrahasznosítjuk.

Mit tartalmaznak a tisztítószerek?
Alapvetően két fő összetevőt használunk: természetes és növényi alapanyagokból készült koncentrátumot és vizet. Két kivétel van, az egyik a toalett olaj, ahol természetes akácillattal % tisztaságú illóolajjal dobtuk fel a terméket, a másik pedig a vízkőoldó, amiben jelenleg 1 százaléknál kevesebb étkezési citromsav is van az extra hatékonyság érdekében.

Baba-Mama Tudakozó kártyám van
Sajnos ez a kedvezményünk 2019. május végén megszűnt, a kártyát már nem áll módunkban elfogadni, viszont vásárolni ugyanúgy tudsz tőlünk.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS ADATVÉDELEM

Olvasd el, ismerd meg a lenti hivatkozáson az általános feltételeinket a szerződéskötéssel, vásárlással, az oldal felhasználásával kapcsolatosan.

Elolvasom az Általános Szerződési Feltételeket!
Elolvasom az Adatvédelmi Szabályzatot!