babamamatudakozo.hu együttműködés

babamamatudakozo

Január óta büszkén és még erősebben állunk a kismamák és anyukák oldalán, elindult a “babamamatudakozo”-val történő együttműködésünk. Ennek keretében minden kedves Kismama kuponfüzetet és edukációs kisokost használó kismama, anyuka egyszeri 20% kedvezménnyel rendelhet tőlünk, ráadásul választhat a még mindig nagy népszerűségnek örvendő horgotl figurák közül is, valamint a “babamamatudakozo” kártyával rendelkezők minden rendeléskor további kedvezményeket, akciókat vehetnek igénybe.

Az utóbbi hónapokban kifejezetten anyukák, gyermekek számára jelentettünk meg termékeket, a mosogatószertől a játéktisztítón keresztül a padlótisztítón át a kárpittisztítóig sok minden szolgálja a baba és a mama védelmét és természetes közegük kialakítását. Szívesen írnánk, hogy a Cleanne környezettudatos, de a valóság az, hogy mivel növényi kivonatú hatóanyagot használunk, így a Cleanne maga a természet, annak ereje és természetes tisztasága jelenik meg használatával az otthonokban.

Próbáld ki most, ezen együttműködés keretében, kedvezménnyel, tudatosan, velünk könnyű, élvezetes és természetes lesz a takarítás, nincs klór, klórgáz, nincsenek erősen kipárolgó, nyálkahártyát vagy éppen a szervezet más részeit károsító vegyszerek, marad a szagtalanság, a könnyű és gyors takarítás.

Amit általános tudni érdemes a Cleanne felhasználásáról:
– minden termékünk növényi hatóanyagokból álló kivonatot tartalmaz
– biológiailag teljesen lebomló termék
– a természetes hatóanyag miatt használat előtt felrázandó
– érdemes hagyni állni egyes felületeken, mert még nagyobb hatékonyságot fog kiváltani (pl a padlótisztító a fugán állva erőkifejtés, súrolás nélkül tisztítja és világosítja a fugát az eredeti színére)
– +5 C alatt a termék nem, vagy csak erősen korlátozva működik (a természetes növényi hatóanyag ugyanúgy megfagy 0 fok alatt, mind minden a természetben)
– a leghatékonyabb hőmérséklet a hatáshoz +40-60 C fok között van, makacs foltok, szennyeződések esetén célszerű melegvízzel bespriccelni a felületet a tisztítószer felvitele előtt.

Őszintén reméljük, hogy termékeink nem csak jelentős megelégedettséget érnek el a kismamák köreiben, hanem számos pozitív eredményhez is hozzájárulhatunk, hiszen ha már a takarítás helyett családdal töltött idő növekedhet az egyszerűbb takarítás miatt, mindenki nyer!

Akinek még nincs kártyája, a www.babamamatudakozo.hu oldalon szerezheti be, illetve a füzettel kapcsolatosan pedig a helyi védőnőknél lehet érdeklődni.