Cleanne országjárás 2018- állandó állomásunk Martonvásár

Martonvásár

Idén nagyon sok helyen megfordultunk már és rengeteg tervünk van, hogy mely területeket látogatunk még meg. Egyik -szinte már- állandónak mondható helyünk Martonvásár. A Martonvásár Termelői Vásár és Bolhapiac 2018 havonta egy alkalommal kerül megrendezésre jó minőségű élelmiszerekkel, kézműves termékekkel.

A Cleanne termékei manufaktúrában készülnek a lehető legnagyobb gondoskodással, szeretettel és a maximális újrafelhasználhatóság jegyében, így helyünk van a termelői piacon. A gyártási folyamatok során a szemét termelésünket minimalizáljuk és amit lehet szelektív hulladékgyűjtőben helyezünk el. A martonvásári piacon a két legkedveltebb termékünk áprilisban Toalettolaj- és illatosító illetve a Cleanne Univerzális Padlótisztítója volt.

A Toalettolajunk különlegessége, hogy akác illattal készül, így a használata után valódi természeti élményben lehet részed nap, mint nap. Használatát javasoljuk a WC öblítések után. Mindennapi használat esetén segíti a régebbi lerakódások eltüntetését és az újak kialakulását gátolja. Makacs vízköves fajansz esetén próbáld ki a Cleanne Vízkőoldóját, mely extra erős hatékonyságáról rengeteg ügyfélvisszajelzésünk is árulkodik.

Ha most először tervezel Cleanne terméket vásárolni, akkor szívesen segítünk összeállítani neked kezdőcsomagodat a vásárlási és takarítási szokásaid alapján. Ehhez nincs más dolgod, mint írnod nekünk egy emailt, vagy Facebook üzenetet. Visszakanyarodva a martonvásári piachoz nagyon jó lehetőség kipróbálni, megszaglászni termékeinket a vásárokon. Mindig nagy öröm számunkra, amikor már elégedett Cleanne vásárlókkal találkozunk vagy megoszthatjuk tapasztalatainkat, termékeink tulajdonságait a még ismerkedőkkel. Nem érdemes sokat várnod a régi tisztítószereid lecserélésével, így, hogy az oldalunkat olvasod a kezedben a lehetőség a változtatásra, élj vele!

Ha májusban arra jársz mindenképp látogass el az asztalunkhoz.

Következő alkalom: 2018. 05.12
Helyszín: 2462 Martonvásár, Emlékezés tere 2.

Kíváncsi vagy további partnereinkre is? Nézz körül Cleanne Pont keresőnkben.