Penész volt… penész nincs!

Kaptunk egy újabb visszajelzést, ezúton egy kedves vásárló a penészeltávolítót próbálta ki és írta meg tapasztalatát.

„Sajnos a kisszobánk fala az ablak mellett elég gyorsan bepenészedik, így sokszor kell bevetnünk mindenféle szert, hogy eltávolítsuk azt. Viszont mindig olyan napot, napokat kellett eddig választanunk, amikor a gyerekek nem voltak egy-két napot otthon, mert amikor befújtuk a falat, mindig legalább ennyi idő kellett, hogy kiszellőztessünk és a szúrós szag megszűnjön a szobában.

Egy nagyon kedves barátnőm hívta fel a figyelmemet a Cleanne termékekre. A webshopot böngészgetve azonnal megakadt a szemem a penész- és mohaeltávolítón. Gondoltam, hogy ez lesz az első, amit kipróbálok. Mivel nemigen hittem a leírásnak, így megint olyan napokat választott, amikor a gyerekek a nagyszülőknél vannak. Hogyha még sem válik be, akkor a megszokott szerrel eltávolítsam a nemkívánatos díszt a falról.

Az első meglepetés akkor ért, amikor tényleg szagtalan folyadékot fújtam a falra. A második pedig akkor, a harmadik fújás után maradék és elszíneződés nélkül, egyetlen mozdulattal töröltem le a penészt a felületről, foltot sem hagyva maga után. A három fújás között 5-5 percet vártam. Szeretem az ilyen meglepetéseket!

A vége az lett, hogy a megszokott szert azonnal eltávolítottam a lakásból és gyorsan rendeltem egy zsíroldót és egy vízkőoldót, mert ezeken a területeken is gondjaim vannak. Már alig várom, hogy megérkezzenek és azokat is kipróbálhassam!”

Köszönjük Dórinak a kedves sorokat és a képeket, nagyon örülünk, hogy sikerült jó tapasztalatokat szerezni a termékkel kapcsolatban. A Penész- és mohaeltávolítót itt találjátok meg, de válasszatok bármit is a polcainkról, ne felejtsétek el a tapasztalataitokat megírni nekünk, hogy mások is kedvet kapjanak kipróbálni a Cleanne-t.

Cleanne – a könnyed takarítás, csak természetesen!

Vélemény, hozzászólás?