Tiszta tűzhely – rendes ház!

Újra kaptunk egy nagyon kedves levelet, és visszajelzést. Ezúttal Kata írta le nekünk, hogy mit tapasztalt a zsíroldónkkal.

“Végre megadatott, hogy saját otthonom legyen! Összegyűjtött pénzemből és nem kis segítséggel sikerült egy kis lakást vásárolnom, de arra már nem maradt, hogy a konyhabútort és a konyhai eszközöket kicseréljem. Így maradt a beépített bútor és a tűzhely, amin nem kevés zsírfolt és kosz éktelenkedett.

Az alapos nagytakarításban, az Édesanyám segített. A munka nagy részét a konyha rendbetétele okozta. Zsírcseppes volt a konyhaszekrény, a fal, a tűzhely. Anyukám hozta a takarítószereket. Ő Cleanne-t használ, így természetes volt, hogy ilyen tisztítószereket használtunk.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen könnyen fog menni a konyha rendbetétele. Azt hittem, hogy órákon keresztül fogjuk sikálni a tűzhelyet, de sikerült pár fújással és egy dörzsiszivaccsal gyorsan túlesni a munkán.

Azt gondolom, természetes, hogy a tapasztalatok után és hogy Anyukám mivel anyukám is ezt használja, így én is Cleannevel takarítok azóta is.”

Cleanne Zsíroldót itt találjátok meg, illetve a nagytakarításhoz szívből ajánljuk a 6+2 csomagunkat, hogy a lakás minden szeglete csillogjon! Várjuk további soraitokat! nekünk is örömöt okoztok a visszajelzésekkel és a többi Cleanne használóknak is plusz ötleteket, megoldásokat tudtok javasolni.

Cleanne – a könnyed takarítás, csak természetesen!