Isten veled, zsírkréta!

Kedves ügyfelünktől kaptuk az alábbi sorokat zsíroldó termékünk kapcsán.

„Nemrég kaptunk kölcsönbe egy moziszéket, persze rögtön beállítottam a nappali közepére, a tévével szemben. Csupán egyetlen dologgal nem számoltam: hogy a két és fél éves kislányom mindkét karfáját pillanatok alatt piros és lila zsírkrétával fogja összerajzolni. Márpedig összerajzolta. Sűrűn, mélyen, teljes szélességében. Ha valaki ült már moziszéken, az tudja, hogy a karfa ráadásul még jó rücskös is, sok apró műanyag nyomattal, ahová nem jut be a szivacs sem, bejutott viszont a zsírkréta.

Gondoltam egyet, és elővettem a Cleanne zsíroldóját, hiszen mégis csak zsírkréta, ráfújtam a karfára és hagytam egy jó öt percet állni rajta, sőt, igazából még kétszer fújtam pluszban rá, majd elővettem a szokásos vizes szivacsot, ami úgy törölte le a zsírkrétát, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. A mélyedések alján maradtak apró piros pöttyök csupán, amihez meg kellett fordítanom a szivacsot és kicsit megdörzsölni, hogy leérjen odáig is és eltűntesse azokat

Az eredmény 100% zsírkréta mentesség, könnyen, idegeskedés nélkül. Én nem tudtam, de a bölcsis anyukák mesélték, hogy ez máshol nem szokott ennyire könnyű és természetes folyamat lenni, annyira könnyen jött le a zsírkréta, hogy szentül meg voltam győződve róla, hogy ennek így kell lennie 🙂 Férfiként persze nem szokásom túl sokszor takarítani, de ez fájdalommentes volt, köszönöm szépen nektek!”

Köszönjük Richardnak a beszámolót és a képeket, nagyon örülünk a sikerének. A Cleanne Zsíroldót itt találjátok meg, illetve javasoljuk hasonló esetekre a Kárpit- és szőnyegtisztítót, alkoholos filcek esetén pedig a Táblatisztító és alkoholos filc eltávolító termékünket (ami fehér gyapjúból is kiszedte a kiömlő tintát), és persze nagyon nagy izgalommal várjuk a következő beszámolóitokat, élményeiteket, tapasztalataitokat, amivel nem csak nekünk szereztek örömet, hanem más Cleanne használókat is plusz ötletekhez, megoldásokhoz tudtok juttatni.

Cleanne – a könnyed takarítás, csak természetesen!