Cleanne az egészséges életmód támogatója

Vivicitta

A Cleanne nem csak egy tisztítószercsalád a Cleanne egy koncepció egy jobb élet és környezet megteremtéséért. Ezért nagyon nagy örömünkre szolgál, amikor olyan rendezvényen lehetünk kiállítók, ahol sok egészségtudatos emberrel találkozhatunk. Így volt ez a hétvégén a 33. Telekom Vivicitta városvédő futáson.

Az idei 33. Vivicitta Telekom városvédő futásán rengeteg nemzet sportolója és amatőr futója vett részt. A résztvevők összesen negyedmillió kilométert futottak. A félmaratoni távot leggyorsabban Galamb Csaba tudta teljesíteni kicsivel több, mint egy óra alatt 1:06:59 idővel.

A rendezvényre 84 országból érkeztek a sportolók, de Magyarország szinte minden szegletéből érkeztek a mozgást kedvelő sportemberek. A félmaratonon 8500 egyéni és 2600 párosban, illetve trióban futó nevező állt rajthoz, a kétnapos eseményre összesen több mint 28 ezer nevezés történt.

A két nap alatt a 10 különböző táv várta az érdeklődőket. A félmaraton és a 10 kilométeres Vivicittá mellett volt lehetőség 7 kilométeres szakasz futására is, ez volt az úgynevezett Midicitta. A távok között lehetett választani a 2,4 kilométeres Minicittát és gyaloglást, továbbá versenyeztek háromtagú váltók, és volt 940 méteres családi futás is.

A futó sport szerelmeseinek nagyon tetszettek a természetes hatékonyságú Cleanne termékek, mely közös tulajdonságai:

– minden termékünk növényi hatóanyagokból álló kivonatot tartalmaz
– biológiailag teljesen lebomló termék
– a természetes hatóanyag miatt használat előtt felrázandó.

Külön öröm volt látni a rengeteg felelősségteljes állattartót. Nekik az Univerzális padlótisztító és az Alom és istállótisztító szereink voltak a legkedvesebbek, mert ezekkel a termékekkel a kedvenceik számára is lehetőségük nyílik a vegyszermentes, de biztonságos környezet megteremtésére.

A kétkerekű sport szerelmesei pedig örömmel fogadták a hírt, hogy hamarosan rendelhető a Cleanne Biciklitisztító készítménye, mellyel szinte bárhol tisztává varázsolhatják kedvenc járgányukat.

A jó idő, a rengeteg ember, a sok egészségtudatos program mind-mind elősegítették, hogy egy remek hétvégét tudjunk magunk mögött.

A kétnapos Margit-szigeti rendezvény rengeteg futót és látogatót vonzott és mi nagyon sok remek emberrel találkozhattunk és ismertethettük meg a Cleanne életérzését! Találkozzunk legközelebb is 😉 Köszönjük az érdeklődést és a lehetőséget!