A CLEANNE CrystalClean maga
a Zöld forradalom.

A CLEANNE tisztítószerek természetes hatóanyagú szuperkoncentrátuma biztosítja, hogy azoknak, akik az egészséges, tudatos életmódot választják, ne kelljen kompromisszumot kötniük, sem otthon, sem az életük más területén.

TAKARÍTÓSZER

Miért kellene egy takarítás nehéz, lassú, sok fáradtságot igénylő legyen, ráadásul káros vegyszerekkel teli? A CLEANNE könnyen és tisztán dolgozik, ráadásul extra hatékony, hogy a takarítás ne kényszer, hanem élvezet legyen.
Ráadásul nem csak a szellőztetést, a gumikesztyűt vagy a nehézkes takarítást felejtheted el, hanem részese lehetsz a Zöld forradalomnak is, a CLEANNE-vel büszkén helyreállíthatod, amit az elmúlt évtizedekben elhibáztak.

KÖRNYEZETBARÁT

A CLEANNE nem csupán környezetbarát, hanem maga a megoldás. Tesztek bizonyítják, hogy természetbe, élővízbe kerülve 100% környezetbarát módon viselkedik, sőt! Lebontja a kőolajat és egyes származékait, egyes nehézfémeket, így nem az a kérdés, hogy természetes-e a CLEANNE, hanem az a válasz, hogy mások helyett is az.
Amikor CLEANNE-t használsz, biztos lehetsz benne, hogy minden fújással közelebb kerülünk a fenntartható környezethez.

SOKKAL TÖBB

A CLEANNE nem csupán a takarításról szól, hanem magáról a Zöld forradalomról. Ügyfeleink visszajelzése alapján a mosogatószerünk eltüntette mosogatás közben az ekcémát, óvodai jegyzőkönyv szerint a játéktisztítónk használata mellett szignifikánsan kevesebb beteg gyermek volt a CLEANNE csoportban. Mellette minden papírunk etikus erdőgazdálkodásból származik vagy újrahasznosított, palackjaink újragondoltak, de folyamatosan dolgozunk az alapanyagaink zöld megtermelésén is. A válasz a negatív ökolábnyom.

Legfrissebb híreink

Aktuális ajánlataink

Banner image
BABA-MAMA CSOMAG
Minden anyukának, aki egy egyszerű tisztaságnál többet szeretne adni gyermekének! A makulátlan tisztaság a Cleanne-vel egészséges tisztaságot jelent babának, mamának, családnak. Csomagunk, kézzel készült ajándékkal a legkisebbeknek már elérhető!
Banner image
AKCIÓK, CSOMAGOK
Nézd meg akciós ajánlatainkat, vagy éppen előre összekészített csomagjainkat kedvező áron vagy ajándék termékkel, hizsen lehet, hogy pont őket keresed, és így még jobban lehetsz te is zöld.
Banner image
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
Válaszd a kényelmet, rendeld házhoz a Cleanne-t! Most minden 15 ezer forintot meghaladó megrendelést ingyenesen szállítunk otthonodba!
Banner image
KISZÁLLÍTÁS 300 FORINTÉRT
Kipróbálnád a CLEANNE-t, de eddig visszatartott a szállítási díj? Egészen október 31-ig három előre elkészített csomagunkat rendelhet csomagpontra bruttó 300,- forintos kiszállítási díjért.
Image module

Mi a Cleanne?

Speciális növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján és a tiszta víz!

A Cleanne természetes összetevőket, szűrt vizet és 100% természetes illóolajat tartalmaz.

TÖLTSD LE

KISKÖNYVÜNKET!

Ismerd meg a Cleanne termékek előnyeit, és olvass a praktikus felhasználási módokról!

Image module