Kapcsolat Kapcsolat

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Hogyan vásárolhatok tőletek?
Akár itt közvetlenül webes megrendeléssel, akár valamelyik Cleanne Ponton személyesen is.

Milyen átvételi lehetőségek vannak webes rendelés esetén?
Választhatod a futárszolgálatot, DPD-vel küldjük hozzád a csomagodat, vagy a személyes átvételt, munkanapokon a Westend City Centerrel szemben találsz minket vagy akár ki is szállítjuk a legközelebbi Cleanne Pontra a megrendelésedet, ha úgy szeretnéd.

Nem habzik annyira a mosogatószer, mint a régi
Valóban nem, hiszen az nagy valószínűséggel az SLS-től habzott, mi pedig azt valószínűsíthető rákkeltő mellékhatása és vegyszer jellege miatt nem adjuk termékeinkhez. Javasoljuk, hogy használj kókusz szivacsot, az gyönyörűen felhabosítja a termékeinket, és ráadásul most olcsón hozzá is juthatsz a webáruházunkban!

Mit tartalmaznak a tisztítószerek?
Alapvetően két fő összetevőt használunk: növényi alapanyagokból készült koncentrátumot és vizet. Két kivétel van, az egyik a toalett olaj, ahol természetes akácillattal dobtuk fel a terméket, a másik pedig a vízkőoldó, amiben jelenleg 3 százaléknál kevesebb sósav van az extra hatékonyság érdekében, de itt már dolgozunk a sósav kiváltásán.

Baba-Mama Tudakozó kártyám van
Örülünk neked, a legjobb helyen jársz. Elkötelezettek vagyunk a generációk támogatásában és egy környezettudatos szemléletmód elterjesztésében, az egyik ilyen érzékeny terület a babavárás, illetve a gyermekek felnövésének időszaka. Ezért nem csak termékkel és tisztelettel támogatunk téged, hanem a kuponfüzetben található kedvezményekkel is!

Elolvasom az Adatvédelmi Szabályzatot!