Cleanne hideg zsíroldó

Zsíros szennyeződések mindig vannak, és főleg ott, ahol a legtöbbet vagyunk: a konyhában. Elég csak egy kiadós főzésre- sütésre gondolni a zsíros szennyeződések hamar megjelennek. A konyhai takarításnak csak nekiállni nehéz, főleg, ha a Cleanne zsíroldóját használod! A hideg zsíroldás minden háziasszony rémálma, volt eddig. Ugyanis egy klasszikus zsíroldó használata úgy kezdődik, hogy megtervezed gondosan. Elzárod a kutyát, a macskát, ha van háziállatod, a gyermeket megkéred, hogy maradjon a szobájában, amíg te a konyhában a zsíroldót használod. Utána gondosan kinyitod az összes ablakot, ami a helyiségben található, felveszed a gumikesztyűdet és nekilátsz.
A Cleanne zsíroldó annyival másabb, hogy nem kell gondosan előkészítened semmit. Elég, ha a zsíros felületet langyos, vagy meleg vízzel előkezeled, felrázod a Cleanne zsíroldót, ráfújod a felületre és hagyod hatni. Ez általában pár percet vesz igénybe. A zsíroldót ezután könnyedén egy szivacs segítségével letörlöd a szennyezett felületről. A Cleanne zsíroldó használatához nem szükséges védőfelszerelés, nem kell gumikesztyűt felhúznod, nem kell semmi és senki elől elzárnod, sőt akár gyermekeddel együtt használhatod. A zsíroldó használatát javasoljuk gáztűzhely, kerámia tűzhely, de akár páraelszívó takarításához is. Sokan a zsíroldót a mosogatás előkészítéséhez is használják. Ez esetben a zsíros edényt egyszerűen befújjuk zsíroldóval és megkönnyítjük a mosogatást.

MEGVESZEM MOST
zsíroldó

A Cleanne zsíroldó hatékonysága már nagyon sok esetben bizonyított. A sütő takarításánál is nagy hasznát vesszük, főleg ha régebbi lerakódásaink is vannak. Az elszenesedett felületekre a Cleanne mosogatószerét javasoljuk, ugyanis a szenet semmi nem fogja oldani, de a mosogatószerünk elengedteti a tapadást, ezután könnyű dolga lesz a zsíroldónak a maradék szennyeződéssel. Talán a leginkább kellemes része a takarításnak abban rejlik, hogy a zsíroldó nem mar, nem irritálja a bőrt, így a takarítás nem egy fárasztó, hosszú előkészületet igénylő munkafolyamat lesz, hanem egy könnyed, és gyors, hatékony eredménnyel járó munkafolyamat. A vásárlóink visszajelzése alapján talán az volt az egyik előnye a zsíroldónak, hogy nem kellett a gyermeket külön helyiségbe bezárni a takarítás ideje alatt, és nem kellett attól sem félni ,hogy véletlenül hozzányúl a zsíroldóhoz a gyermek. Sok esetben az anyukák biztonságosan, együtt tudnak takarítani gyermekükkel, ami időt is spórolt
számukra.

Számtalan előnyt tudunk még felsorakoztatni a zsíroldó mellett, de a legfontosabbak a könnyed használhatóság, a biztonság, a könnyedség és a magas hatékonyság. Érdemes kipróbálni a Cleanne zsíroldó adta lehetőségeket és megismerni a kompromisszumok nélküli takarítási élményt. Próbáld ki a Cleanne zsíroldót és oszd meg velünk a tapasztalataidat!

MEGVESZEM MOST
Image module