Vízkőoldó (ipari erősségű)

950 Ft

A makacs lerakódások hatásos ellenszere

A vízkő makacs ellenség, Több év alatt nagyon vastag rétegekben is le tud rakódni. Lerakódhat a toalettben, üvegfelületeken, egyéb fürdőszobai és konyhai felületen. Amennyiben nem elég a háztartási vízkőoldó ereje, akkor válassza a Cleanne extra erős, ipari erősségű Vízkőoldóját, mely hatásos megoldás az erőteljes vízköves lerakódásokkal szemben is. Hatékonyságát számtalan vásárlói visszajelzés is alátámasztja. Használható konyhai berendezéseken, alkalmas a fém vízforralók átmosására is.

Krómozott felületek esetén végezz anyagpróbát és ne fújd közvetlenül a felületre! A termék nagyon erős, így minden esetben győződj meg használat előtt, hogy megfelelő felületen szeretnéd alkalmazni!

Használati útmutató
A Cleanne ipari erősségű Vízkőoldóját használhatod a felületre permetezve és átvivő anyaggal (mikroszálas törlőkendő, pamutruha) is. Ezt mindig az adott felületen lévő szennyeződés erőssége határozza meg. A terméket ne hagyd állni és az érintett felületet alaposan öblítsd le.

Főbb jellemzők
– növényi hatóanyag
– biológiailag lebomlik
– tárolása: 0-50 fok között
– kiszerelés: 0,5 liter
– kb. 800 spriccelésre elegendő
– minőségét 24 hónapig megőrzi

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, hydrogen chloride (1-3%), céklalé, víz.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen, gyermekektől elzárt helyen! Ha bőrre kerül, bő, szappanos vízzel távolítsd el, bőrirritáció esetén fordulj orvoshoz! A tisztítószerrel szennyezett ruhát az újbóli használat előtt ki kell mosni. Ha szembe kerülne, óvatos öblítés szükséges vízzel, több percen keresztül. Adott esetben fontos a kontaktlencsék eltávolítása – amennyiben könnyen megoldható -, majd az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el, orvosi ellátást kell kérni, vagy szakellátást a Toxikológiai Központban +36 80 20 11 99.

Gyártási hely: Magyarország

button_download_safetysheets

603 készleten

Leírás

CLEANNE
a takarítás új élménye

A Cleanne tisztítószerek magyar szabadalommal ellátott, magyar gyártású, természetes alapanyagokból előállított termékek.

Rohanó világunkban megteszünk mindent az egészségünk érdekében, odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, mozgunk, sportolunk, méregtelenítünk és tisztán tartjuk a környezetünket.

De mi van akkor, ha pont az egészségünk megőrzése céljából végzett munka során mérgezzük magunkat?
Nem mindegy, hogy a tisztaságot hogyan teremtjük meg magunk körül!

Felmérések alapján a mai háztartásokban fertőtlenítésre és általános tisztításra használt szerek jelentős többsége egészség- és környezetkárosító méreganyag. Válassz természetes alapanyagú, egészségére és környezetére nem káros terméket!

Üdvözölünk a Cleanne világában, ismerd meg termékeinket, küldetésünket!

Számunkra fontos, hogy egyaránt odafigyeljünk szűkebb és tágabb környezetünkre. Szemléletünk középpontjában a természet és az ember megóvása áll, mindamellett, hogy élhető környezetet teremtünk magunk körül!

A CLEANNE

– magyar termék
– fókuszában a környezetvédelem áll
– tudatosságot hoz a takarításba
– szem előtt tartja gyerekeink jövőjét
– termékeivel valóban könnyed a takarítás

A Cleanne termékek:

– magas hatásfokú tisztítószerként alkalmazhatóak bármely területen és felületen
– veszélyes kórokozóktól mentes környezetet biztosítanak számunkra
– mikrobiológiailag könnyen lebomló anyagok
– sokoldalúan használhatók
– használatával a tisztaság „jó illatát” érezhetjük
– mesterséges illatanyagoktól és adalékanyagoktól mentesek

További információk

Tömeg 0.575 kg

Érdekelhetnek még…