Nagytakarítás csomag

5 860 Ft

Kollekciónkat azért állítottuk össze, hogy a nagytakarítás végre izzadtságmentes legyen! Most akciós áron, ajándék ablakmosóval kínáljuk csomagunkat, hogy gyorsan, könnyedén, nagyobb fáradtság nélkül takaríthasd ki otthonodat! Csomagunkhoz ajándék bio kókusz mosogatószivacsot küldünk!
A csomag tartalmazza:

Cseppmentes ablaktisztító
Senki sem szereti a kéznyomos, koszos üvegfelületeket. A Cleanne minden üvegfelülethez tökéletes megoldás lesz, használata könnyű és gyors! A termék alkoholmentes, mégis csepp- és foltmentesen tisztítható vele minden üvegfelület, különlegessége, hogy tv képernyő tisztítására is használható.

Zsíroldó
A legmakacsabb zsírfoltokkal is elbánik, használható kerámialapos, inox és egyéb felületű főzőlapok és tűzhelyek tisztításához. Használatával nem kell megvárnod, míg a gyerekek nincsenek a helyiségben, mert köszönhetően a 100%-ig természetes alapanyagoknak nincsenek veszélyes kipárolgások.

Univerzális padlótisztító
A Cleanne padlótisztítója tökéletesen tisztít, vásárlói visszajelzések alapján pedig már azt is elmondhatjuk, hogy fehéríti a fugát… A száradás során nem szabadulnak fel káros anyagok, így teljesen biztonságosan használható kisgyermekes otthonokban.

Általános felülettisztító
Biztonsággal használhatod a legtöbbet használt felületeken (konyhapult, asztal, bútorok), de hasznát veszed majd a hűtőszekrény, a székek, valamint az ajtó- és ablakkeretek tisztításához is.

Vízkőoldó
Hatékony ellenszere a makacs, vízkővel szennyezett felületeknek. Használatát nem csak vízkőoldásra, hanem megelőzésre is ajánljuk! A termék sajátos jellemzői miatt használat közben ügyeljen a krómozott felületekre!

Szőnyeg és kárpittisztító
Viszlát makacs foltok! Természetes tisztítószerünk a kárpitok és szőnyegek tisztítására is alkalmas, könnyedén bánik el a makacs foltokkal is. Használata nem irritálja a nyálkahártyát, nem károsítja a bőrt, nincs vegyszeres kipárolgása.

72 készleten

Cikkszám: CCC 013 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

CLEANNE
a takarítás új élménye

A Cleanne tisztítószerek magyar szabadalommal ellátott, magyar gyártású, természetes alapanyagokból előállított termékek.

Rohanó világunkban megteszünk mindent az egészségünk érdekében, odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, mozgunk, sportolunk, méregtelenítünk és tisztán tartjuk a környezetünket.

De mi van akkor, ha pont az egészségünk megőrzése céljából végzett munka során mérgezzük magunkat?
Nem mindegy, hogy a tisztaságot hogyan teremtjük meg magunk körül!

Felmérések alapján a mai háztartásokban fertőtlenítésre és általános tisztításra használt szerek jelentős többsége egészség- és környezetkárosító méreganyag. Válassz természetes alapanyagú, egészségére és környezetére nem káros terméket!

Üdvözlünk a Cleanne világában, ismerd meg termékeinket, küldetésünket!

Számunkra fontos, hogy egyaránt odafigyeljünk szűkebb és tágabb környezetünkre. Szemléletünk középpontjában a természet és az ember megóvása áll, mindamellett, hogy élhető környezetet teremtünk magunk körül!

A CLEANNE

– magyar termék
– fókuszában a környezetvédelem áll
– tudatosságot hoz a takarításba
– szem előtt tartja gyerekeink jövőjét
– termékeivel valóban könnyed a takarítás

A Cleanne termékek:

– magas hatásfokú tisztítószerként alkalmazhatóak bármely területen és felületen
– veszélyes kórokozóktól mentes környezetet biztosítanak számunkra
– mikrobiológiailag könnyen lebomló anyagok
– sokoldalúan használhatók
– használatával a tisztaság „jó illatát” érezhetjük
– mesterséges illatanyagoktól és adalékanyagoktól mentesek

További információk

Tömeg 4.2 kg

Érdekelhetnek még…