‘Nagyonbaba’ csomag

6 340 Ft

A csomagot a kisgyermekes anyukák részére állítottuk össze és tartalmaz egy ajándék Babakocsi tisztítót, mely a tavalyi év új termékfejlesztése volt.

Egészségtudatos, felelősségteljes anya vagy! Tudod, hogy milyen veszélyekkel járhat a nem megfelelő minőségű tisztítószerek használata; nem mindegy mit lélegzik be gyermekünk, mit vesz a szájába, és hogy milyen baktériumokkal találkozik otthonotokban. A “Nagyonbaba” csomagunkat úgy alakítottuk ki, hogy könnyedén, fáradságmentesen tudj káros hatások nélkül tiszta környezetet kialakítani gyermeked részére.

A ‘Nagyonbaba’ csomag tartalma:

Babamama mosogatószer– Mert nem mindegy, hogy mivel mosogatsz! Babamama mosogatószerünkkel az összes babaterméket el tudod mosogatni, legyen az itatópohár, cumisüveg, cumi, étkészlet, tányér.

KádtisztítóAz önfeledt pancsolásért! Használata egyszerű és gyors. Csak permetezd be a kádat és pár perc után töröld le egy szivaccsal, majd vízzel mosd át a kádat.

Játéktisztító– A láthatatlan ellenségek hatékony ellenszere! Használhatod műanyag-, fa-, de akár plüss játékokhoz is!

Általános felülettisztítóA játékos takarításért! Használhatod gyermekbútorok takarításához, de ideális például etetőszék tisztán tartásához is.

Univerzális padlótisztító- Legyen biztonságos a felfedezés! A takarítószerek még órákkal felmosás után is 1 méter magasságban kipárolog. Nem mindegy, hogy kisgyermeked milyen anyagokkal érintkezik és milyen anyagokat lélegez be. Univerzális padlótisztítónk esetén nem kell kompromisszumot kötnöd a tökéletes tisztaság megteremtéséhez.

+ AJÁNDÉK:

Babakocsi tisztító- Gondoltunk a legkisebbek “járművére” is. <3 Babakocsi tisztítónk segítségével könnyedén tudod takarítani a textil-, a műanyag-, fém részeket is!

65 készleten

Leírás

CLEANNEa takarítás új élménye

Nagyon babacsomag
A Cleanne tisztítószerek magyar szabadalommal ellátott, magyar gyártású, természetes alapanyagokból előállított termékek.
Rohanó világunkban megteszünk mindent az egészségünk érdekében, odafigyelünk arra, hogy mit
eszünk, mozgunk, sportolunk, méregtelenítünk és tisztán tartjuk a környezetünket.
De mi van akkor, ha pont az egészségünk megőrzése céljából végzett munka során mérgezzük magunkat?
Nem mindegy, hogy a tisztaságot hogyan teremtjük meg magunk körül!
Felmérések alapján a mai háztartásokban fertőtlenítésre és általános tisztításra használt szerek jelentős többsége egészség- és környezetkárosító méreganyag. Válassz természetes alapanyagú, egészségére és környezetére nem káros terméket!
Üdvözlünk a Cleanne világában, ismerd meg termékeinket, küldetésünket!
Számunkra fontos, hogy egyaránt odafigyeljünk szűkebb és tágabb környezetünkre. Szemléletünk középpontjában a természet és az ember megóvása áll, mindamellett, hogy élhető környezetet teremtünk magunk körül!

CLEANNE

– magyar termék
– fókuszában a környezetvédelem áll
– tudatosságot hoz a takarításba
– szem előtt tartja gyerekeink jövőjét
– termékeivel valóban könnyed a takarítás

A Cleanne termékek:

– magas hatásfokú tisztítószerként alkalmazhatóak bármely területen és felületen
– veszélyes kórokozóktól mentes környezetet biztosítanak számunkra
– mikrobiológiailag könnyen lebomló anyagok
– sokoldalúan használhatóak
– használatával a tisztaság „jó illatát” érezhetjük
– mesterséges illatanyagoktól és adalékanyagoktól mentes

További információk

Tömeg 3.5 kg
Kérjük válasszon ajándék plüssfigurát!

Csiga Csaba, Bagoly Benő, Repülő, Pöttyös Katica