Könnyed mosogatás csomag

1 700 Ft

Nem mindegy mivel mosogatsz, hisz családod utána ezeket az edényeket és poharakat használja. A legtöbb ember felületaktív mosogatószereket használ. Ezek a mosogatószerek számtalan egészségre és környezetre káros anyagot tartalmaznak, amelyek szervezetünkbe kerülve mérgező hatásúak lehetnek. A legtöbb boltban kapható termék irritatív; bőrre kerülve fejti ki káros hatását, szárítja és megviseli kezünket.

A Cleanne cseppmentes mosogatószere 96%-ban lebomlik és kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, segítségével könnyedén megtisztíthatod edényeidet a legmakacsabb szennyeződésektől is. Felhasználói visszajelzések alapján a régi, lerakódott szennyeződésekkel is megbirkózik. Használata során az edények, poharak cseppmentesen száradnak és mosogatószerünk az emésztőrendszerbe kerülve nem okoz semmilyen károsodást.

Környezetbarát prémium termék, növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással. Válaszd Könnyed mosogatás csomagunkat, most AJÁNDÉK bio kókusz szivaccsal!

Termékjellemzők:
– nem veszélyes keverék
– növényi hatóanyag
– biológiailag lebomlik
– nem irritatív
– környezet és emberbarát
– tárolása 0-50 fok között
– kiszerelés: 0,5 liter
– minőségét 24 hónapig megőrzi

 

Amit a csomag tartalmaz:
– 2 db cseppmentes mosogatószer
– 1 db bio kókusz szivacs

Felhasználás: HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ. Gyors és hatékony az edényeke égett és az edényekre száradt szennyeződések ellen, foltmentesen szárad üvegfelületen is. Akkreditált teszt bizonyítja gombaölő és baktériumölő hatását. A tisztítószer emberi fogyasztásra nem alkalmas, a termék maximális hatóerejét meleg vízben fejti ki.

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, víz. Ezek alapján 5 százaléknál kevesebb anionios felületaktív anyagot, illatanyagot és természetes összetevőket tartalmaz.

A CLP-rendelet értelmében a mosogatószer nem minősül veszélyes keveréknek, normál használat mellett nem irritálja a bőrt, nem okoz káros hatást szembe vagy szájba kerülve, élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik. Gyermekre és élőállatra nem jelent veszélyt.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal 36 80 20 11 99.

Gyártási hely: Magyarország

button_download_safetysheets

848 készleten

Cikkszám: CCC 016 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

CLEANNE
a takarítás új élménye

A Cleanne tisztítószerek magyar szabadalommal ellátott, magyar gyártású, természetes alapanyagokból előállított termékek.

Rohanó világunkban megteszünk mindent az egészségünk érdekében, odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, mozgunk, sportolunk, méregtelenítünk és tisztán tartjuk a környezetünket.

De mi van akkor, ha pont az egészségünk megőrzése céljából végzett munka során mérgezzük magunkat?
Nem mindegy, hogy a tisztaságot hogyan teremtjük meg magunk körül!

Felmérések alapján a mai háztartásokban fertőtlenítésre és általános tisztításra használt szerek jelentős többsége egészség- és környezetkárosító méreganyag. Válassz természetes alapanyagú, egészségére és környezetére nem káros terméket!

Üdvözlünk a Cleanne világában, ismerd meg termékeinket, küldetésünket!

Számunkra fontos, hogy egyaránt odafigyeljünk szűkebb és tágabb környezetünkre. Szemléletünk középpontjában a természet és az ember megóvása áll, mindamellett, hogy élhető környezetet teremtünk magunk körül!

A CLEANNE

– magyar termék
– fókuszában a környezetvédelem áll
– tudatosságot hoz a takarításba
– szem előtt tartja gyerekeink jövőjét
– termékeivel valóban könnyed a takarítás

A Cleanne termékek:

– magas hatásfokú tisztítószerként alkalmazhatóak bármely területen és felületen
– veszélyes kórokozóktól mentes környezetet biztosítanak számunkra
– mikrobiológiailag könnyen lebomló anyagok
– sokoldalúan használhatók
– használatával a tisztaság „jó illatát” érezhetjük
– mesterséges illatanyagoktól és adalékanyagoktól mentesek

További információk

Tömeg 1.2 kg

Érdekelhetnek még…