Gyermeknapi csomagajánlat

7 060 Ft

Valódi szeretet =gondoskodás!

Egy anyuka számtalan kihívással és feladattal néz szembe a napjai során. Amit lehet, azt tegyünk könnyebbé. Mi a Cleanne-nél hiszünk abban, hogy a valódi szeretet a gondoskodással kezdődik. Gondoskodás, felelősség és odafigyelés. Ezt minden anyuka, háziasszony megérdemli. Lepd meg szerettedet a valódi, természetes tisztasággal, válaszd a Cleanne Anyák napi csomagját és mi egy kedves verssel és személyre szabott üzenettel adjuk át a futárszolgálatnak csomagját.

Csomag tartalma:

Cleanne Cseppmentes Mosogatószer

Cleanne Cseppmentes Ablaktisztító

Cleanne Általános felülettisztító

Cleanne Zsíroldó

Cleanne Háztartási Vízkőoldó

Cleanne Univerzális padlótisztító

+ AJÁNDÉK BIO KÓKUSZSZIVACS!

Termékjellemzők:
– nem veszélyes keverék
– növényi hatóanyag
– biológiailag lebomlik
– nem irritatív
– környezet és emberbarát
– tárolása 0-50 fok között
– kiszerelés: 0,5 liter
– minőségét 24 hónapig megőrzi

Felhasználás: HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ. Gyors és hatékony az edényeke égett és az edényekre száradt szennyeződések ellen, foltmentesen szárad üvegfelületen is. Akkreditált teszt bizonyítja gombaölő és baktériumölő hatását. A tisztítószer emberi fogyasztásra nem alkalmas, a termék maximális hatóerejét meleg vízben fejti ki.

Összetevők: növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, víz. Ezek alapján 5 százaléknál kevesebb anionios felületaktív anyagot, illatanyagot és természetes összetevőket tartalmaz.

A CLP-rendelet értelmében a mosogatószer nem minősül veszélyes keveréknek, normál használat mellett nem irritálja a bőrt, nem okoz káros hatást szembe vagy szájba kerülve, élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik. Gyermekre és élőállatra nem jelent veszélyt.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen. Ha valamilyen szokatlan rosszullétet tapasztal használata közben, kérjük azonnal lépjen kapcsolatba orvosával vagy a Toxikológiai Központtal 36 80 20 11 99.

Gyártási hely: Magyarország

Leírás

CLEANNE
a takarítás új élménye

A Cleanne tisztítószerek magyar szabadalommal ellátott, magyar gyártású, természetes alapanyagokból előállított termékek.

Rohanó világunkban megteszünk mindent az egészségünk érdekében, odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, mozgunk, sportolunk, méregtelenítünk és tisztán tartjuk a környezetünket.

De mi van akkor, ha pont az egészségünk megőrzése céljából végzett munka során mérgezzük magunkat?
Nem mindegy, hogy a tisztaságot hogyan teremtjük meg magunk körül!

Felmérések alapján a mai háztartásokban fertőtlenítésre és általános tisztításra használt szerek jelentős többsége egészség- és környezetkárosító méreganyag. Válassz természetes alapanyagú, egészségére és környezetére nem káros terméket!

Üdvözlünk a Cleanne világában, ismerd meg termékeinket, küldetésünket!

Számunkra fontos, hogy egyaránt odafigyeljünk szűkebb és tágabb környezetünkre. Szemléletünk középpontjában a természet és az ember megóvása áll, mindamellett, hogy élhető környezetet teremtünk magunk körül!

A CLEANNE

– magyar termék
– fókuszában a környezetvédelem áll
– tudatosságot hoz a takarításba
– szem előtt tartja gyerekeink jövőjét
– termékeivel valóban könnyed a takarítás

A Cleanne termékek:

– magas hatásfokú tisztítószerként alkalmazhatóak bármely területen és felületen
– veszélyes kórokozóktól mentes környezetet biztosítanak számunkra
– mikrobiológiailag könnyen lebomló anyagok
– sokoldalúan használhatók
– használatával a tisztaság „jó illatát” érezhetjük
– mesterséges illatanyagoktól és adalékanyagoktól mentesek

További információk

Tömeg 1.2 kg