-6% Sale!

Fürdőszobai csomag -MTRO

5 310 Ft 4 990 Ft

Kollekciónkat azért állítottuk össze, hogy a fürdőszobai takarítás végre izzadtságmentes legyen, hiszen ez az egyik legkényesebb terület
A csomag tartalmazza:

Cseppmentes ablaktisztító
Senki sem szereti a kéznyomos, koszos üvegfelületeket. A Cleanne minden üvegfelülethez tökéletes megoldás lesz, használata könnyű és gyors! A termék alkoholmentes, mégis csepp- és foltmentesen tisztítható vele minden üvegfelület, különlegessége, hogy tv képernyő tisztítására is használható.

Kádtisztító
A Cleanne kádtisztítójának használata egyszerű és pár perc alatt tökéletesen tiszta, biztonságos környezetet teremt a számunkra.

Penész és mohaeltávolító
A Cleanne Penész- és mohaeltávolítója elpusztítja a kezelt felületen levő gombákat, sőt a penész által okozott elszíneződések is halványodni fognak. A termék kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaz így nem fogja irritálni sem a bőröd, sem nyálkahártyádat.

Toalett olaj és illatosító
A Cleanne Toalett olaj- és illatosító termékét mindennapi használatra fejlesztettük ki. Rendszeres alkalmazásával megelőzhetők a húgykő által okozott lerakódások a fajanszban. A mindennapos felhasználása megkönnyíti a toalett tisztán tartását és a nagytakarítás nem igényel majd akkora erőkifejtést.

Vízkőoldó
Hatékony ellenszere a makacs, vízkővel szennyezett felületeknek. Használatát nem csak vízkőoldásra, hanem megelőzésre is ajánljuk! A termék sajátos jellemzői miatt használat közben ügyeljen a krómozott felületekre!

96 készleten

Cikkszám: 16854 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

CLEANNE
a takarítás új élménye

A Cleanne tisztítószerek magyar szabadalommal ellátott, magyar gyártású, természetes alapanyagokból előállított termékek.

Rohanó világunkban megteszünk mindent az egészségünk érdekében, odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, mozgunk, sportolunk, méregtelenítünk és tisztán tartjuk a környezetünket.

De mi van akkor, ha pont az egészségünk megőrzése céljából végzett munka során mérgezzük magunkat?
Nem mindegy, hogy a tisztaságot hogyan teremtjük meg magunk körül!

Felmérések alapján a mai háztartásokban fertőtlenítésre és általános tisztításra használt szerek jelentős többsége egészség- és környezetkárosító méreganyag. Válassz természetes alapanyagú, egészségére és környezetére nem káros terméket!

Üdvözlünk a Cleanne világában, ismerd meg termékeinket, küldetésünket!

Számunkra fontos, hogy egyaránt odafigyeljünk szűkebb és tágabb környezetünkre. Szemléletünk középpontjában a természet és az ember megóvása áll, mindamellett, hogy élhető környezetet teremtünk magunk körül!

A CLEANNE

– magyar termék
– fókuszában a környezetvédelem áll
– tudatosságot hoz a takarításba
– szem előtt tartja gyerekeink jövőjét
– termékeivel valóban könnyed a takarítás

A Cleanne termékek:

– magas hatásfokú tisztítószerként alkalmazhatóak bármely területen és felületen
– veszélyes kórokozóktól mentes környezetet biztosítanak számunkra
– mikrobiológiailag könnyen lebomló anyagok
– sokoldalúan használhatók
– használatával a tisztaság „jó illatát” érezhetjük
– mesterséges illatanyagoktól és adalékanyagoktól mentesek

További információk

Tömeg 3 kg

Érdekelhetnek még…