BabaMama csomag II.

6 060 Ft

BabaMama csomagajánlatunk hat kedvenc Cleanne termékünket tartalmazza.

Kisbabás szülőként rengeteg felelősség hárul a szülőkre. Szeretnénk segíteni neked abban, hogy a tiszta környezetet könnyedén tudd megteremteni kisbabád számára. Ezért egy csomagba gyűjtöttük azokat a babamama Cleanne termékeket, amikkel könnyedén, gyorsan, fáradtság és káros mellékhatások nélkül tudod kialakítani gyermeked közvetlen környezetét.

A csomag tartalma:

Cleanne Kádtisztító

A Cleanne kádtisztítójának használata egyszerű. Fújd a kád felületére, hagyd hatni, majd töröld át szivaccsal és mosd át tiszta vízzel. Pár perc alatt tökéletesen tiszta, biztonságos fürdési környezetet teremthetsz babád számára. Használhatod a rendes fürdőszobai kádad és gyerekkád tisztítására is.

Cleanne Játéktisztító

Bizonyos kor alatt – és ha jól odafigyeltek még egy kicsivel később is – a gyerekek egyik legnagyobb örömforrása a tükör és az ablakok nyalogatása, a játékok megkóstolása, a tesó kezének megízlelése, a ruha rágása, a… és még sorolhatnánk. Bár a „moss kezet mikor hazajössz” már rutin, de az mégsem kúszott be a mindennapokba, hogy a kedvenc játékokat hetente többször is átmossuk, befújjuk vagy áttöröljük. Pedig ott is leselkedik egy-két hívatlan vendég. Mi azt mondjuk, hogy hajrá felfedezők! Ehhez álmodtuk meg tisztítószerünket, amely a gyorsan koszolódó játékszereket és a fürdőszobai tengerjáró kalandok legfontosabb útitársait biztonságosan teszi tisztává. Használhatod műanyag, fa, de akár plüss játékok tisztításához is!

Cleanne Általános felülettisztító

A Cleanne Általános felülettisztítóját számtalan helyen tudod hasznosítani, hiszen minden lakásnak rengeteg tisztítandó felülete van. Kisgyermeked bútorait, de akár a etetőszék összes részét tisztává varázsolhatod segítségével!

Cleanne Cseppmentes Ablaktisztító

Ahogy a totyogó gyermeked  elkezdni felfedezni a lakás különböző pontjait hamar elérkezik a pillanat, hogy az egyik legjobb móka az ablakok “összemancsolása” lesz. A Cleanne Cseppmentes ablaktisztítója nem tartalmaz alkoholt, mégis könnyedén távolítja el a makacsabb szennyeződéseket is. Vásárlóink visszajelzése alapján az ablakfelületek lassabban koszolódnak a Cleanne használata után. A foltok ugyan idővel újra képződnek, de a véget nem érő takarítás már a múlté, mert Cleanne Cseppmentes Ablaktisztítójának hála az ablakpucolás nem fáradtság többé! Sőt, mivel nem tartalmaz káros anyagokat, így nem kell aggódnod, ha a kis felfedeződ össze-vissza nyalja az ablakfelületeket. Sőt, bevonhatod a takarítási élménybe is, így közösen tudtok csodálatosan tiszta ablakfelületeket varázsolni a lakásba!

Cleanne Háztartási Vízkőoldó

A vízkő makacs ellensége minden háziasszonynak. Lerakódhat a toalettben, üvegfelületeken, egyéb fürdőszobai és konyhai felületen. A Cleanne Háztartási Vízkőoldója hatásos megoldás az erőteljes vízköves lerakódásokkal szemben is. Hatékonyságát számtalan vásárlói visszajelzés is alátámasztja. Használható konyhai berendezéseken, alkalmas a fém vízforralók átmosására is. Vásárlói visszajelzések alapján a fürdőszobai tükörfelületek lassabban vízkövesednek vissza a hagyományos vízkőoldók használatához mérten. A Cleanne vízkőoldó a Cleanne háziasszonyok egyik kedvenc terméke.

Cleanne Zsíroldó (extra erős)

A gáztűzhely és szagelszívó takarítása még nem volt ilyen könnyed és előkészületmentes. A Cleanne Zsíroldójának használatához nem szükséges védőfelszerelés, ugyanis nem tartalmaz semmilyen maró hatású vegyületet, csupán növényi hatóanyagokat. Így a könnyedség mellett azt fogod még észrevenni, hogy nem fullaszt és nem irritálja a bőrödet sem, miközben hatékonyan tünteti el a zsíros lerakódásokat. Ez a takarítás új élménye ami most elérhető számodra is. Sőt! Mivel a Cleanne termékeinek használata teljesen biztonságos akár gyermekeddel együtt is végezheted a konyhai takarításokat (is).

83 készleten

Leírás

CLEANNE
a takarítás új élménye

A Cleanne tisztítószerek magyar szabadalommal ellátott, magyar gyártású, természetes alapanyagokból előállított termékek.

Rohanó világunkban megteszünk mindent az egészségünk érdekében, odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, mozgunk, sportolunk, méregtelenítünk és tisztán tartjuk a környezetünket.

De mi van akkor, ha pont az egészségünk megőrzése céljából végzett munka során mérgezzük magunkat?
Nem mindegy, hogy a tisztaságot hogyan teremtjük meg magunk körül!

Felmérések alapján a mai háztartásokban fertőtlenítésre és általános tisztításra használt szerek jelentős többsége egészség- és környezetkárosító méreganyag. Válassz természetes alapanyagú, egészségére és környezetére nem káros terméket!

Üdvözlünk a Cleanne világában, ismerd meg termékeinket, küldetésünket!

Számunkra fontos, hogy egyaránt odafigyeljünk szűkebb és tágabb környezetünkre. Szemléletünk középpontjában a természet és az ember megóvása áll, mindamellett, hogy élhető környezetet teremtünk magunk körül!

A CLEANNE

– magyar termék
– fókuszában a környezetvédelem áll
– tudatosságot hoz a takarításba
– szem előtt tartja gyerekeink jövőjét
– termékeivel valóban könnyed a takarítás

A Cleanne termékek:

– magas hatásfokú tisztítószerként alkalmazhatóak bármely területen és felületen
– veszélyes kórokozóktól mentes környezetet biztosítanak számunkra
– mikrobiológiailag könnyen lebomló anyagok
– sokoldalúan használhatók
– használatával a tisztaság „jó illatát” érezhetjük
– mesterséges illatanyagoktól és adalékanyagoktól mentesek

További információk

Tömeg 3 kg

Érdekelhetnek még…