BabaMama csomag I.

6 960 Ft

BabaMama csomagajánlatunk négy közkedvelt babamama Cleanne termékünket tartalmazza.

Kisbabás szülőként rengeteg felelősség hárul a szülőkre. Szeretnénk segíteni neked abban, hogy a tiszta környezetet könnyedén tudd megteremteni kisbabád számára. Ezért egy csomagba gyűjtöttük azokat a babamama Cleanne termékeket, amikkel könnyedén, gyorsan, fáradtság és káros mellékhatások nélkül tudod kialakítani gyermeked közvetlen környezetét.

Cleanne Folyékony mosószer

Vízlágyító hatású, színes és fehér ruhákra egyaránt alkalmazható, ráadásul szuper hatékony (mint minden Cleanne termék, természetesen), áztatás nélkül is kiugró eredményeket értünk el vele a tesztek alatt. Most itt az idő, hogy újra elfoglalja méltó helyét a mosógép mellett, és egyszerű, könnyű mosást biztosítson minden tisztaságmániásnak. Cleanne folyékony mosószerünket ajánljuk babaruhák mosásához, sőt még mosható pelenkákhoz is kiváló.

Cleanne Kádtisztító

Cleanne kádtisztítójának használata egyszerű. Fújd a kád felületére, hagyd hatni, majd töröld át szivaccsal és mosd át tiszta vízzel. Pár perc alatt tökéletesen tiszta, biztonságos fürdési környezetet teremthetsz babád számára. Használhatod a rendes fürdőszobai kádad és gyerekkád tisztítására is.

Cleanne Játéktisztító

Bizonyos kor alatt – és ha jól odafigyeltek még egy kicsivel később is – a gyerekek egyik legnagyobb örömforrása a tükör és az ablakok nyalogatása, a játékok megkóstolása, a tesó kezének megízlelése, a ruha rágása, a… és még sorolhatnánk. Bár a „moss kezet mikor hazajössz” már rutin, de az mégsem kúszott be a mindennapokba, hogy a kedvenc játékokat hetente többször is átmossuk, befújjuk vagy áttöröljük. Pedig ott is leselkedik egy-két hívatlan vendég. Mi azt mondjuk, hogy hajrá felfedezők! Ehhez álmodtuk meg tisztítószerünket, amely a gyorsan koszolódó játékszereket és a fürdőszobai tengerjáró kalandok legfontosabb útitársait biztonságosan teszi tisztává. Használhatod műanyag, fa, de akár plüss játékok tisztításához is!

Cleanne Általános felülettisztító

A Cleanne Általános felülettisztítóját számtalan helyen tudod hasznosítani, hiszen minden lakásnak rengeteg tisztítandó felülete van. Kisgyermeked bútorait, de akár a etetőszék összes részét tisztává varázsolhatod segítségével!

 

86 készleten

Cikkszám: 16737 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

CLEANNE
a takarítás új élménye

A Cleanne tisztítószerek magyar szabadalommal ellátott, magyar gyártású, természetes alapanyagokból előállított termékek.

Rohanó világunkban megteszünk mindent az egészségünk érdekében, odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, mozgunk, sportolunk, méregtelenítünk és tisztán tartjuk a környezetünket.

De mi van akkor, ha pont az egészségünk megőrzése céljából végzett munka során mérgezzük magunkat?
Nem mindegy, hogy a tisztaságot hogyan teremtjük meg magunk körül!

Felmérések alapján a mai háztartásokban fertőtlenítésre és általános tisztításra használt szerek jelentős többsége egészség- és környezetkárosító méreganyag. Válassz természetes alapanyagú, egészségére és környezetére nem káros terméket!

Üdvözlünk a Cleanne világában, ismerd meg termékeinket, küldetésünket!

Számunkra fontos, hogy egyaránt odafigyeljünk szűkebb és tágabb környezetünkre. Szemléletünk középpontjában a természet és az ember megóvása áll, mindamellett, hogy élhető környezetet teremtünk magunk körül!

A CLEANNE

– magyar termék
– fókuszában a környezetvédelem áll
– tudatosságot hoz a takarításba
– szem előtt tartja gyerekeink jövőjét
– termékeivel valóban könnyed a takarítás

A Cleanne termékek:

– magas hatásfokú tisztítószerként alkalmazhatóak bármely területen és felületen
– veszélyes kórokozóktól mentes környezetet biztosítanak számunkra
– mikrobiológiailag könnyen lebomló anyagok
– sokoldalúan használhatók
– használatával a tisztaság „jó illatát” érezhetjük
– mesterséges illatanyagoktól és adalékanyagoktól mentesek

További információk

Tömeg 3 kg

Érdekelhetnek még…