Autótakarítás csomag

4 120 Ft

Az autó mindenhová elvisz, beszélgetések és családi pillanatok helyszíne. Megérdemli a legjobbat! A Cleanne autós csomaggal a legjobb ápolást kapja a család négykerekű tagja, segítségével izzadtságmentes lesz az autó tisztítás. Akciós árunk mellett ajándék ablaklehúzóval kínáljuk nektek!

A csomag tartalmazza:

Cseppmentes ablaktisztító
Senki sem szereti a kéznyomos, koszos üvegfelületeket. A Cleanne minden üvegfelülethez tökéletes megoldás lesz, használata könnyű és gyors! A termék alkoholmentes, mégis csepp- és foltmentesen tisztítható vele minden üvegfelület, különlegessége, hogy tv képernyő tisztítására is használható.

Általános felülettisztító
Biztonsággal használhatod a legtöbbet használt felületeken (konyhapult, asztal, bútorok), de hasznát veszed majd a hűtőszekrény, a székek, valamint az ajtó- és ablakkeretek tisztításához is.

Autósampon
Visszahozza a napfényes autómosások örömét, csepp- és foltmentesen szárad. Köszönhetően a 100%-ig természetes anyagoknak, az autót akár a kertben is lemoshatod a környezeted károsítása nélkül! 5 liter vízhez kb. 1 dl Cleanne autósampont használj, a mosás végeztével folyóvízzel mosd át autód.

Autókárpit-tisztító
A makacsabb foltok sem jelentenek akadályt és ehhez elegendő két egyszerű lépés. Alaposan nedvesítsd be az érintett felületet, spricceld rá a tisztítószert és hagyd megszáradni. Nem kell dörzsölni, nem kell porszívózni – ha extra erős a szennyeződ, ismételd meg még egyszer.

14 készleten

Cikkszám: CCC 014 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

CLEANNE
a takarítás új élménye

A Cleanne tisztítószerek magyar szabadalommal ellátott, magyar gyártású, természetes alapanyagokból előállított termékek.

Rohanó világunkban megteszünk mindent az egészségünk érdekében, odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, mozgunk, sportolunk, méregtelenítünk és tisztán tartjuk a környezetünket.

De mi van akkor, ha pont az egészségünk megőrzése céljából végzett munka során mérgezzük magunkat?
Nem mindegy, hogy a tisztaságot hogyan teremtjük meg magunk körül!

Felmérések alapján a mai háztartásokban fertőtlenítésre és általános tisztításra használt szerek jelentős többsége egészség- és környezetkárosító méreganyag. Válassz természetes alapanyagú, egészségére és környezetére nem káros terméket!

Üdvözölünk a Cleanne világában, ismerd meg termékeinket, küldetésünket!

Számunkra fontos, hogy egyaránt odafigyeljünk szűkebb és tágabb környezetünkre. Szemléletünk középpontjában a természet és az ember megóvása áll, mindamellett, hogy élhető környezetet teremtünk magunk körül!

A CLEANNE

– magyar termék
– fókuszában a környezetvédelem áll
– tudatosságot hoz a takarításba
– szem előtt tartja gyerekeink jövőjét
– termékeivel valóban könnyed a takarítás

A Cleanne termékek:

– magas hatásfokú tisztítószerként alkalmazhatóak bármely területen és felületen
– veszélyes kórokozóktól mentes környezetet biztosítanak számunkra
– mikrobiológiailag könnyen lebomló anyagok
– sokoldalúan használhatók
– használatával a tisztaság „jó illatát” érezhetjük
– mesterséges illatanyagoktól és adalékanyagoktól mentesek

További információk

Tömeg 2.5 kg

Érdekelhetnek még…