The Green (r )Evolution- A zöld (r)Evolució

Mit jelent a Zöld Forradalom?

A Zöld Forradalom a hitvallásunkat jelenti. Szeretjük, mert minden benne van, ami fontos a számunkra, és az egész többet fejez ki, mint a részek összessége.

A Green – a zöld kifejezi a növényi hatóanyagokat, a vegyianyag-mentességet, a termékek környezetbarát mivoltát, és a természet védelmét, amit ez az egész lehetővé tesz.  A r(Evolution) szóban benne van a revolution, azaz a forradalom,  hiszen célunk, hogy termékeink forradalmasítsák a tisztítószerek és a takarítás világát, és tudjuk, hogy képesek is rá. És benne van az evolution, a fejlődés, termékeink fejlődése, a saját fejlődésünk, a „zöld tudat”, azaz a környezettudatos gondolkodásmód fejlődése, és úgy általában a folyamat, amivel a világot apránként jobb hellyé tehetjük együtt.

Nem kell hatalmas dolgokat véghezvinned ahhoz, hogy maradandót alkoss! Elég ha a mindennapjaidban egy kicsit teszel a környezetünkért!

Zöld Forradalmárnak lenni nem kell azt jelentse, hogy egy csapásra nullára csökkented háztartásod ökolábnyomát drága alternatív technológiákat felhasználva, vagy önmegtartóztató zen-buddhistaként egyik napról a másikra jóformán csak rizsen és vízen élsz. Nem kell ökoharcossá válnod. Zöld Forradalmárnak lenni apró, de tudatos döntések sorozatos meghozását jelenti. Újrahasznosítható papírtáskát kérjek, vagy műanyag zacskót, hajtógázas légfrissítőt használjak vagy illóolajokat, vegyszerekkel teli takarítószereket vegyek, vagy a Cleanne-ért nyúljak a polcon.

Zöld Forradalmárnak lenni nem nehéz, nem kell nagy dolgokat tenni hozzá. Csak egy választás sok kis döntés meghozásakor, melyeknek végül hatalmas hatásuk lesz.

Légy te is részese a Zöld Forradalomnak, gondoskodj családod egészségéről és jó közérzetéről tiszta otthonnal, miközben még a környezetedre is vigyázol!

Csatlakozz, rendeld meg most első adag Cleanne tisztítószered!

Cleanne Webshophoz kattints ide

Vélemény, hozzászólás?