-4% Sale!

Irodai csomag

5 220 Ft 4 990 Ft

Kollekciónkat azért állítottuk össze, hogy az irodánkban se nélkülözzük a környezetbarát tisztaságot, hiszen időnk nagy részét töltjük ott! Most akciós áron, kínáljuk csomagunkat, hogy gyorsan, könnyedén, nagyobb fáradtság nélkül takaríthasd irodádat!
A csomag tartalmazza:

Cseppmentes ablaktisztító
Senki sem szereti a kéznyomos, koszos üvegfelületeket. A Cleanne minden üvegfelülethez tökéletes megoldás lesz, használata könnyű és gyors! A termék alkoholmentes, mégis csepp- és foltmentesen tisztítható vele minden üvegfelület, különlegessége, hogy tv képernyő tisztítására is használható.

Monitor és kijelzőtisztító
Hatékonyan távolítja az ujjlenyomatokat monitorunkról, telefonunkról, laptopunkról, továbbá cseppementesen szárad. Széleskörűen alkalmazható és kiválóan alkalmas mindenféle képernyő csík- és foltmentes tisztítására. Könnyedén bánik el a makacs szennyeződésekkel, ujjlenyomatokkal, zsírral és porral.

Univerzális padlótisztító
A Cleanne padlótisztítója tökéletesen tisztít, vásárlói visszajelzések alapján pedig már azt is elmondhatjuk, hogy fehéríti a fugát… A száradás során nem szabadulnak fel káros anyagok, így teljesen biztonságosan használható kisgyermekes otthonokban.

Általános felülettisztító
Biztonsággal használhatod a legtöbbet használt felületeken (konyhapult, asztal, bútorok), de hasznát veszed majd a hűtőszekrény, a székek, valamint az ajtó- és ablakkeretek tisztításához is.

Cseppmentes mosogató
Nem csak otthon van szükségünk mosogatásra. Az irodában is ugyanúgy használunk edényeket, poharakat és ugyanúgy ahogy otthonunkban, az irodában sem mindegy mivel mosogatjuk el őket.

Matrica eltávolító
A termék használatával könnyedén megszabadulhatsz a papír- és műanyag alapú címkéktől, ragasztószalagoktól és ragasztó maradványoktól. A Cleanne terméke a hatóidő letelte után feloldja a matricán található ragasztó anyagot, így könnyedén és sérülésmentesen tudod eltávolítani a már szükségtelen feliratokat.

147 készleten

Leírás

CLEANNE
a takarítás új élménye

A Cleanne tisztítószerek magyar szabadalommal ellátott, magyar gyártású, természetes alapanyagokból előállított termékek.

Rohanó világunkban megteszünk mindent az egészségünk érdekében, odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, mozgunk, sportolunk, méregtelenítünk és tisztán tartjuk a környezetünket.

De mi van akkor, ha pont az egészségünk megőrzése céljából végzett munka során mérgezzük magunkat?
Nem mindegy, hogy a tisztaságot hogyan teremtjük meg magunk körül!

Felmérések alapján a mai háztartásokban fertőtlenítésre és általános tisztításra használt szerek jelentős többsége egészség- és környezetkárosító méreganyag. Válassz természetes alapanyagú, egészségére és környezetére nem káros terméket!

Üdvözlünk a Cleanne világában, ismerd meg termékeinket, küldetésünket!

Számunkra fontos, hogy egyaránt odafigyeljünk szűkebb és tágabb környezetünkre. Szemléletünk középpontjában a természet és az ember megóvása áll, mindamellett, hogy élhető környezetet teremtünk magunk körül!

A CLEANNE

– magyar termék
– fókuszában a környezetvédelem áll
– tudatosságot hoz a takarításba
– szem előtt tartja gyerekeink jövőjét
– termékeivel valóban könnyed a takarítás

A Cleanne termékek:

– magas hatásfokú tisztítószerként alkalmazhatóak bármely területen és felületen
– veszélyes kórokozóktól mentes környezetet biztosítanak számunkra
– mikrobiológiailag könnyen lebomló anyagok
– sokoldalúan használhatók
– használatával a tisztaság „jó illatát” érezhetjük
– mesterséges illatanyagoktól és adalékanyagoktól mentesek

További információk

Tömeg 3.5 kg

Érdekelhetnek még…