Már a DM-ben is Cleanne

 

A Cleanne-t már személyesen is megvásárolhatod országszerte 67 DM üzletben, valamint 13 AlphaZoo áruházban.

Fantasztikus lehetőségként tekintünk arra, hogy növényi tisztítószereink bekerültek egy országos áruházlánc boltjaiba, és most veletek is megosztjuk, miért:

𝟭. 𝗜𝗴𝗮𝘇𝗮́𝗻 𝗸𝗼̈𝗻𝗻𝘆𝘂̋𝘃𝗲́ 𝘁𝗲𝘀𝘇𝗶, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗸𝗶𝗽𝗿𝗼́𝗯𝗮́𝗹𝗱 𝗮 𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻𝗻𝗲-𝘁
Valószínűleg nem véletlenül olvasod ezt a cikket, te már tudod, mit jelent Cleanne-vel takarítani. Most már barátaid és ismerőseid is könnyedén megismerhetik a Cleanne csodáját. Akiket eddig a webes rendelés tartott vissza, most mindössze egy mozdulattal hozzájuthatnak az ismert káros vegyianyagoktól mentes tisztasághoz.
Nem kell a futárra várni, nem kell nagy tételben vásárolni, hogy megérje. A Cleanne szó szerint karnyújtásnyira van, csak érte kell nyúli.
Ne habozz hát, mesélj a Cleanne-ről barátaidnak, ismerőseidnek, ha kell kísérd el őket a boltba, és mutasd meg nekik, mit érdemes először kipróbálniuk!

𝟮. 𝗞𝗲́𝗻𝘆𝗲𝗹𝗺𝗲𝘀𝘀𝗲́ 𝘁𝗲𝘀𝘇𝗶 𝗮𝘇 𝘂́𝗷𝗿𝗮𝘃𝗮́𝘀𝗮́𝗿𝗹𝗮́𝘀𝘁
Ha kifogytál a Cleanne-ből, most már nem feltétlenül kell újrarendelned, a hozzád közel eső DM-be, vagy AlphaZoo-ba is elugorhatsz. Bár egyelőre még nem kapható a teljes termékpaletta, az alaptermékeket személyesen is beszerezheted. Ahogy a Cleanne maga egy jelenség, úgy a Cleanne vásárlás lehet esemény.

𝟯. 𝗟𝗲𝗵𝗲𝘁𝗼̋𝘃𝗲́ 𝘁𝗲𝘀𝘇𝗶, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗶𝗱𝗼̋𝘃𝗲𝗹 𝘁𝗼̈𝗯𝗯 𝘁𝗲𝗿𝗺𝗲́𝗸 𝗶𝘀 𝗸𝗮𝗽𝗵𝗮𝘁𝗼́ 𝗹𝗲𝗴𝘆𝗲𝗻
Bár most még csak néhány termék érhető el a boltokban, valahányszor a DM-ben vagy az AlphaZoo-ban vásárolsz, lehetővé teszed, hogy idővel újabb Cleanne termékek kerüljenek ki a polcra. Mi nagyon szívesen bevisszük az összes termékünket bármely üzletbe, ám az áruházakon múlik, melyik terméket listázzák be. Ha a kereskedők látják, hogy sokan szeretik a terméket, csak idő kérdése, mikor bővítik a palettát.

 

Ha van a közeledben Öko, háztartásmodullal rendelkező DM, üzlet vagy AlphaZoo áruház, érdemes onnan beszerezned a Cleanne-t, és érdemes magaddal vinned ismerőseidet, és nekik is megmutatni, mert így növekszik a Zöld Forradalom, így lesz valódi tisztaság az otthonokban, és így válik tisztábbá a Föld is.

Vélemény, hozzászólás?